Ajankohtaista

AREF:n kevätajelu 22.5.2022

AREF järjestää perinteisen kevätajelun sunnuntaina 22.5.2022 Pirkanmaalle. Ohjelma ja käyntikohteet on esitetty alla.

 

Kevätajelun ohjelma 22.5.2022:  

 

  • 09:00-09:30 Kokoontuminen Toijala Akaan ABC liikenneaseman pihalla Sirkesalontie 2, 37800 Akaa.Aamukahvit voi nauttia omakustanteisesti ennen lähtöä kohti Kangasalaa.

  • 09:30 Siirtyminen paikallisia asfalttiteitä letkassa Valkeakosken ja Savon kautta Kangasalaan (reitti ilmoitetaan osallistujille ennen kevätajelua)

  • n. 10:30 Saapuminen Mobilian Autokylään, Kustaa Kolmannen tie 75, 36270 Kangasala. Tutustuminen aluksi italialaisia ajoneuvoja esittelevään Bella Bella erikoisnäyttelyyn. Myös muihin Mobilian näyttelyihin voi tutustua samalla pääsylipulla. Pysäköinti on maksuton.

  • 12:00 Lounas Mobilian Kahvila Wanhat Autot ravintolassa (AREF:lle on tehty pöytävaraukset). Lounaaseen kuuluu salaattipöytä, kaksi lämmintä pääruokavaihtoehtoa, talon leipävalikoima, levite, jäävesi, kotikalja, kahvi tai tee ja jälkiruoka. Kaikki tarjottavat ovat laktoosittomia, muut erikoisruokavaliot sopimuksesta. Lounaan pääruokavaihtoehdot ovat tiedossa sunnuntaina 15.5.2022, eli viikkoa ennen vierailuamme.

  • 13:00 Tutustuminen Mobilian näyttelyihin jatkuu (esim. Rallimuseo, Kertomuksia teistä, Suomi liikkeelle 1920-luvulla ja Tie vie valokuvanäyttely)

  • 14:15 Siirtyminen paikallisia asfalttiteitä letkassa (mahdollisuuksien mukaan) Kangasalasta Tampereen Hatanpäänpuistoon. Reitti ja pysäköintipaikan osoite Hatanpäässä informoidaan osallistujille ennen kevätajelua.

  • 15:00 – 16:00 Kahvit Kesäkahvila Arboretumissa, Hatanpään puistokuja 2, 33900 Tampere. AREF tarjoaa kaikille osallistujille valinnaisesti kahvin / teen ja makean kahvileivän tai jäätelön, pillimehun (lapsille) ym. Hatanpään Arboretum-puistoon on mahdollista tutustua omaehtoisesti (vapaa pääsy).

 

Ohjelman mahdollisia tarkennuksia, ajo-ohjeistuksia ja infoa käyntikohteista on tulossa lisää viimeistään viikkoa ennen kevätajelua.

Ilmoittautuminen kevätajeluun pyydetään lähettämään mahdollisimman viimeistään perjantaihin 13.5.2022 mennessä osoitteeseen jukkatammisto1@gmail.com. Osallistuminen vahvistetaan maksamalla Mobilian ryhmälipun (10,00 eur / henkilö) ja lounaan (13,90 eur / henkilö) hinta (yht. 23,90 eur / henkilö) AREF:n tilille (tiedot alla) 13.5.2022 mennessä. 

RealAlfa-tapahtuma Aresessa 5.6.2022:

Kunniapuheenjohtajamme Timo Jaatinen nimettiin Italialaisen Registro Italiano Alfa Romeo klubin (RIAR) lähettilääksi (Ambassador) Suomessa 7.12.2019. Timo on muutenkin toiminut ansiokkaasti jo useita vuosia aktiivisena tiedottajana suomalaisten Alfa Romeo harrastajien ja RIAR:n välillä. Nyt Timo on saanut tehtäväkseen välittää RIAR:n puolesta kutsun suomalaisille Alfisteille osallistumismahdollisuudesta RealAlfa-tapahtumaan, jonka RIAR järjestää Museo Storico Alfa Romeo museolla Aresessa 5.6.2022.  RealAlfa on   ennalta valittuihin luokkiin kuuluvien alkuperäisinä säilytettyjen ja entisöityjen Alfa Romeoiden näyttely ja arviointikilpailu. 

Jos sinulla on RealAlfa-kilpailun säännöt täyttävä Alfa Romeo ja olet kiinnostunut osallistumaan tähän tapahtumaan, voit ilmoittaa Alfasi tähän kilpailuun ja päästä mahdollisesti esikarsinnan jälkeen osallistumaan sillä tapahtumaan paikan päällä Italiassa. Timo Jaatinen on kääntänyt RIAR:n RealAlfa 2022 kutsukirjeen, tiedotteen ja säännöt suomeksi, ja ne ovat tämän jäsentiedotteen liitteinä. Niistä löytyy tarkempaa tietoa tapahtumasta, ja Timo voi kertoa lisää tarvittaessa (jaatinen@aref.fi).