top of page

Kerho

Alfa Romeo Entusiasti Finlandesi -kerho

Alfa Romeo-Entusiasti Finlandesi ry

Alfa Romeo-Entusiasti Finlandesi on Alfa Romeo -harrastajien klubi, joka vaalii merkin legendaarista perinnettä. AREF on alfistien perustama henkilöjäsenistä muodostuva yhdistys. Se on aktiivinen ja hyvin hoidettu merkkikerho. Sivustolla esitetään myös yhdistyksen 10-vuotishistoria lyhyesti.

AREF syntyi perustajien kiintymyksestä ja ”entusiasmista” Alfa Romeoon vuonna 1993. Aktiiviset ”entusiastiset” jäsenet edustavat eri ikä-, koulutus- ja ammattiryhmiä, mutta meitä kaikkia yhdistää aito kiinnostus Alfa Romeoon.

AREF:lla on aktiivinen hallitus, joka vuosikokouksen päätöksen mukaisesti suunnittelee ja toteuttaa retkiä, kokoontumisajoja, vierailuja ja muita Alfa Romeoon, autoiluun ja matkailuun liittyviä tilaisuuksia. AREF:lla on yhteyksiä ja yhteistoimintaa muiden sisarklubien kanssa. Klubin informatiivinen jäsenlehti Entusiasti toimitetaan toistaiseksi kahdesti vuodessa. Jäsenet voivat dokumentoida harrastustaan lähettämällä Entusiastiin kirjoituksia ja kuvia. Jos perheessänne on Alfa Romeo, voitte jäseneksi liittymällä osallistua toimintaamme ja vaikuttaa siihen.

 

Tervetuloa AREF-kerhoon!

bottom of page