top of page

Kerhotapahtumat

Kerhon päätarkoitus on luoda puitteet alfistien merkkiharrastukselle sekä miellyttävien ja hyödyllisten kokouselämysten järjestäminen jäsenille.

Vuosittain pidetään eri paikkakunnilla 5-7 kokousta, joiden aiheita ovat mm. Alfa Romeo -tietouden lisääminen, autoihin ja autoiluun liittyvät vierailut, kokoontumisajot, harrasteautotapahtumat ja -näyttelyt, ajoharjoittelutapahtumat moottoriradalla, kokouspaikkakuntien nähtävyyksiin tutustuminen ja italialainen kulttuuri. 

AREF ei ole yhteen asiaan, esim. ratakilpailuihin tai johonkin tiettyyn Alfa Romeon tyyppiin, painottunut kerho. Emme myöskään toista samaa kokousteemaa useita kertoja vuodessa vaan pyrimme kehittämään ja järjestämään aina uudenlaisia ja toivottuja tapahtumia. 

Matkustamme paikkoihin, joista jäsenet ovat kiinnostuneita ja tutustumme erilaisiin kohteisiin. Vuosikokouksen hyväksymä toimintasuunnitelma lähtee jäsenten toivomuksista ja tarpeista. Kerhon kokoukset ovatkin koko perheen tapahtumia. 

Kerho on vieraillut muun muassa seuraavissa paikoissa

Tekniikan Maailman testikeskus

Teboilin voiteluainetehdas ja -laboratorio

Uudenkaupungin autotehdas

Nokian rengastehdas

Finnair

Valtakunnallisten tapahtumien lisäksi muun muassa Helsingin ja Lahden seudun entusiastit kokoontuvat kuukausittain vapaamuotoiseen tapaamiseen, joka tyypillisesti pidetään italialaisessa ravintolassa. Nämä kuukausikokoukset eivät ole varsinaisia kokouksia vaan jutustelua kaikesta mahdollisesta hyvän ruoan parissa. Kaikki tervetuloa mukaan nauttimaan italialaisesta tunnelmasta hyvässä seurassa. 

Suurelle yleisölle kerho esittäytyy kokoontumisajoissa ja autonäyttelyissä. 

Kerhon kokoontumisista ja tapahtumista ilmoitetaan niin kotisivuilla, facebookissa kuin myös kerholehdessä.

bottom of page